Mijn missie en visie

Waarom bestaat IMPACT?

De wereld wordt steeds complexer. Veel staat onder druk: het klimaat, de natuur, de zorg, het onderwijs. We kunnen deze ingewikkelde kwesties alleen oplossen door samen te werken. Tegelijkertijd zien we dat de toon in de discussies verhardt, dat tegenstellingen steeds meer op scherp komen te staan en dat het wantrouwen toeneemt. Verbinden is vandaag de dag een hele opgave, terwijl het – juist nu – harder nodig is dan ooit.

Ik breng mensen en instanties weer in contact met elkaar, zodat we samen de wereld mooier, duurzamer en vriendelijker kunnen maken.

Verbinden is vandaag de dag een hele opgave, terwijl het - juist nu - harder nodig is dan ooit.

Waar gaat IMPACT voor?

Ik creëer verbinding door betekenisvolle communicatie. Nog te vaak komt de boodschap van een tekst niet over. Of gaan mensen na een bijeenkomst teleurgesteld naar huis, omdat ze zich niet gehoord voelen. En dat is eeuwig zonde, want zo verliezen mooie, waardevolle maatschappelijke initiatieven hun effectiviteit en raken we verder bij die mooie, duurzame en vriendelijke wereld vandaan.  

Als tekstschrijver en participatiecoach streef ik naar doordachte concepten en oprechte, persoonlijke boodschappen, die de doelgroep raken en in beweging brengen. Zodat maatschappelijk projecten nóg effectiever worden en nóg meer het verschil gaan maken.  

Scroll naar boven