Een betere wereld...

… begint bij jezelf. Ik wil dat mijn inzet bijdraagt aan een mooiere, vriendelijkere en duurzamere wereld. Als tekstschrijver, participatiecoach én als ondernemer. Check hieronder wat ik doe om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen: 

Ik werk zoveel mogelijk met lokale afnemers en opdrachtgevers. Of op afstand, bij projecten die ver weg zijn.

Ik beperk mijn reisbewegingen zoveel mogelijk en wanneer het mogelijk is, pak ik het openbaar vervoer.

Ik werk alleen voor maatschappelijk verantwoorde projecten die bijdragen aan een betere wereld.

Ik print zo min mogelijk en heb een digitaal visitekaartje in plaats van een papieren. Zo spaar ik de bomen.

Ik doe mijn bankzaken bij een duurzame bank, die alleen investeert in maatschappelijk verantwoorden projecten.

Ik doe mijn best mijn voetafdruk te verkleinen, maar eerlijk is eerlijk: er is altijd ruimte voor verbetering. Heb jij ideeën die hier niet bij staan en die ik ook zou kunnen toepassen? Laat het me weten! Ik laat me graag door jou inspireren.

"Ik wil dat mijn inzet bijdraagt aan een mooiere, vriendelijkere en duurzamere wereld."

Scroll naar boven