Even kennismaken

Inge komt met verrassende ideeën en durft altijd nét dat stapje extra te zetten. Daarnaast heeft ze altijd persoonlijke aandacht voor de mensen om haar heen. Dat maakt samenwerken met haar extra fijn.

Kristel Kleinhesselink, eventmanager bij communicatiebureau De Lynx

Wie ben ik als mens?

Ik zit vol positieve energie en houd van het leven. De zon op mijn gezicht, een goed gesprek, mooie muziek of een liefdevolle knuffel van mijn man en kinderen: ik geniet van de kleine dingen om me heen en heb niet veel nodig om gelukkig te zijn.

Ik ben een oprecht, toegankelijk mens en bekijk de wereld met een open, genuanceerde en nieuwsgierige blik. In alles en iedereen zie ik iets moois en zelfs wildvreemden vertrouwen me al snel hun persoonlijke verhalen toe. Dit geeft mij enorm veel energie. 

Ik vertrouw sterk op mijn innerlijke kompas. Ik weet wat ik aan mezelf heb en als iets niet goed voelt, dan neem ik dat signaal serieus. Ik ben trots op deze cocktail van eigenschappen, die me in staat stelt het leven intens te beleven zonder uit evenwicht te raken.

Wie ben ik als professional?

Als kind pende ik al schriften vol met verhalen, gedichten en verslagen. Op mijn zestiende begon mijn professionele carrière als freelance journalist bij het Brabants Dagblad en dat combineerde ik met mijn vrijwilligerswerk als verslaggeefster en nieuwspresentatrice bij het lokale journaal.

Ik studeerde Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit en heb met succes de Master Communicatie en Beïnvloeding afgerond. Ik vulde mijn master aan met cursussen uit de psychologie, sociologie, journalistiek en Islam. Ook heb ik door de jaren heen veel bijeenkomsten, vergaderingen en brainstormen geleid.

Inmiddels ben ik een ervaren professional op het gebied van communicatie, participatie en beïnvloeding. Ik heb gewerkt als redactiecoördinator, community-bouwer, projectleider, communicatie-trainer, gespreksleider, tekstschrijver, eindredacteur en strategisch communicatieadviseur. Ik heb alle facetten van het vak gezien.

Ik heb gewerkt in en voor diverse sectoren. Denk aan gemeenten, terreinbeheerders, een woningcorporatie, het onderwijs en diverse non-profit organisaties. Het maatschappelijke belang zit als een rode draad in mijn carrière verweven. Ik wil dat mijn inzet bijdraagt aan een mooiere, vriendelijkere en duurzamere wereld.

Ik heb alle facetten van het communicatievak gezien.
Scroll naar boven